0%

ΛΑΜΙΑ: Δείτε τις ταινίες που παίζουν στις αίθουσες του Γαλαξία (15/11 – 21/11)

Posted By: JUKEbox Editor On:


Και φέτος ο κινηματογράφος ΓΑΛΑΞΙΑΣ σας προσκαλεί να απολαύσετε μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες. H είσοδος για όλες τις ταινίες κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη,  μόνο 6€.

Ας δούμε ποιες ταινίες παίζουν αυτή την εβδομάδα

Αίθουσα 1

Αιγαίο SOS

Ενας σεισμός προκαλεί την ανάδυση ενός νησιού στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Ρόδο και την Τουρκία. Αμέσως, ελληνικά και τουρκικά στρατεύματα καταφτάνουν στο νησί για να το καταλάβουν. Ενα ρήγμα ακριβώς στη μέση του θα οριοθετήσει τα δύο κομμάτια που ανήκουν στην κάθε χώρα, ενώ μια Ελληνίδα σεισμολόγος καταφτάνει για να μελετήσει το φαινόμενο, μια Τουρκάλα αξιωματικός δείχνει να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την ελληνική πλευρά και μια κότα γίνεται το… γεύμα της έριδος ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ωρες ‘Εναρξης
Αίθουσα 1:
 19:30 & 22:00

Αίθουσα 2

Φανταστικά Ζώα: ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΤΕΛΒΑΛΝΤ

Το βάρος που κουβαλά στους ώμους της η σειρά «Φανταστικά Ζώα» είναι κάπως βαρύ. Το βάρος μιας ολόκληρης γενιάς που μεγάλωσε με τις ταινίες (και τα βιβλία) του «Χάρι Πότερ», αγάπησε και δέθηκε με τους χαρακτήρες του, και το οποίο κατάφερε να σηκώσει με την πρώτη ταινία δύο χρόνια πριν. Μας έβγαλε έξω από τα κυκλώπεια τείχη και τις επάλξεις του Χόγκουαρτς, τους σκοτεινούς διαδρόμους και τα μυστικά του, ανοίγοντας τις πύλες σε έναν τεράστιο νέο Μαγικό Κόσμο, με φανταστικά ζώα, ανθρώπους και μέρη. Αλλά πάντα με την καρδιά και το πνεύμα του «Χάρι Πότερ» να βρίσκονται εκεί, κάτω από κάθε πλάνο, ατάκα και ξόρκι της.

Ωρες ‘Εναρξης
Αίθουσα 2: 19:00 και 22:00


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Expand
PlayCoverTrack Title
Track Authors