Η ποδηλατοδρομία για την εθελοντική αιμοδοσία θα περάσει από τη Λαμία

Written by on 14 Σεπτεμβρίου 2018

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας μαζί με το Σύλλογο «Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας» πραγματοποιούν ποδηλατοδρομία από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα για την διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Ο Δήμος Λαμιέων και το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας συνδιοργανώνουν εκδήλωση υποδοχής των ποδηλατών στη πόλη μας το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:00 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Κατά την άφιξη των ποδηλατών θα παρουσιαστεί το δρώμενο: «Κόκκινη κλωστή με τη δεμένη» στο οποίο θα συμμετάσχουν παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Λαμιέων που θα παραλάβουν τις κόκκινες κορδέλες που θα φέρουν οι ποδηλάτες και στη συνέχεια θα τις δέσουν στα χέρια των παρισταμένων στην εκδήλωση. Παρόντες θα είναι ακόμα μέλη του Συλλόγου Ποδηλάτες Λαμίας και του Ποδηλατικού & Δρομικού Συλλόγου Λαμίας. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται από τις 18:00 έως τις 20:00 η Κινητή Μονάδα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας που θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία.

Το μήνυμα της ποδηλατοδρομίας είναι ότι μόνο η συστηματική και συνειδητοποιημένη αιμοδοσία μπορεί να εξασφαλίσει επάρκεια αίματος. Οι νέοι μας, με την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους, αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


radio JUKEbox

Music, Culture, Radio

Current track
TITLE
ARTIST

Background