Καμένα Βούρλα: 5η έκθεση φωτογραφίας από τον ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ

Written by on 30 Μαΐου 2019

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμένων Βούρλων στα πλαίσια των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του συλλόγου ΄΄Καλοκαίρι 2019΄΄προσκαλεί τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους να λάβουν μέρος στην 5η έκθεση φωτογραφίας με θέμα: 

´´Το Ανθρώπινο Στοιχείο μέσα στην ΦΩΤΟγραφία΄΄. Η φωτογραφική μηχανή συγκεντρώνει στοιχεία της ανθρώπινης δραστηριότητας μέσα από διάφορες οπτικές γωνίες.

Η έκθεση των φωτογραφικών έργων θα παρουσιαστεί το δεύτερο 15θημερο του Αυγούστου 2019 σε κεντρικό σημείο στα Καμένα Βούρλα.

(θα ανακοινωθεί με δελτίο τύπου ο ακριβής χρόνος, τόπος και διάρκεια).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Ο ενδιαφερόμενος χρειάζεται να υποβάλλει εντός της προθεσμίας:
1. Φωτογραφικό υλικό σε ψηφιακή μορφή ως και 6
φωτογραφίες.
2. Τηλέφωνο επικοινωνίας και e-mail
3. Η κατάθεση των συμμετοχών θα ξεκινήσει 10 Ιουνίου 2019
και θα λήξει την 31η Ιουλίου 2019.
Τα αρχεία (φωτογραφίες) θα αποσταλούν στη ηλεκτρονική
διεύθυνση:
[email protected]
ή μέσω www. wetransfer.com στο ίδιο mail

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Ο σκοπός της έκθεσης είναι πολιτιστικός και είναι εντελώς δωρεάν για τους συμμετέχοντες. H εκτύπωση και έκθεση των φωτογραφιών θα γίνει με έξοδα του συλλόγου.

2. Τα ονόματα των αρχείων χρειάζεται να έχουν την παρακάτω ψηφιακή μορφή: ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ _ ΕΠΙΘΕΤΟ _ Νo ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ _ΤΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ. Jpg

3. Η φωτογραφία πρέπει να έχει ανάλυση μεγαλύτερη των 12 Mega Pixel ώστε κατά την εκτύπωση να αποδίδεται  αυτούσια η αρχική φωτογραφία. Επιτρέπεται η επεξεργασία της φωτογραφίας

4. Οι φωτογραφίες δεν θα πρέπει να έχουν εκδοθεί ή δημοσιευτεί κατά οιονδήποτε τρόπο στο παρελθόν.

5. Οι φωτογράφοι πρέπει να έχουν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών που θα εκτεθούν (να είναι δικές τους).  Με την συμμετοχή στην έκθεση, όλα τα περιουσιακά δικαιώματα των φωτογραφιών μεταβιβάζονται στον  πολιτιστικό σύλλογο Καμένων Βούρλων Νεανικό Παλμό ο  οποίος αποκτά δικαιώματα χρήσης και δημοσίευσης (πχ  εκθέσεις, λευκώματα, site του συλλόγου, τουριστικούς  οδηγούς κτλ) με την ρητή αναφορά του ονόματος του φωτογράφου.

6. Το αρχείο με τις 6 φωτογραφίες θα υποβληθεί σε 5μελή επιτροπή αξιολόγησης. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα επιλογής, (όλων ή μέρος  αυτών) ακόμα και ακύρωσης συμμετοχής. Δεν υποχρεούται να αιτιολογήσει τις τυχόν απορρίψεις και δεν υπάρχει το δικαίωμα παρέμβασης στην επιτροπή για την αξιολόγηση των συμμετοχών.

7. Κάθε συμμετοχή δεν θα πρέπει να θίγει τα κοινώς αποδεκτά ήθη και την ελληνική νομοθεσία.

8. Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν ανά συμμετέχοντα, θα ανακοινωθούν μέχρι τις 5 Αυγούστου 2019 μέσω e-mail και στην σελίδα του συλλόγου στο facebook.

9. Αυτόματα, η αποστολή των αρχείων των φωτογραφιών  από τον συμμετέχοντα,και η λήψη τους στο e-mail του  συλλόγου σημαίνει την πλήρη αποδοχή απο τους  συμμετέχοντες, των όρων της φωτογραφικής έκθεσης του
πολιτιστικού συλλόγου Νεανικός Παλμός.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω του [email protected]


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background