Μίκ Τζάγκερ: Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Written by on 12 Απριλίου 2019

Ο αεικίνητος αρχηγός των θρυλικών Rolling Stones πήγε βόλτα στο πάρκο, λίγες μέρες μετά την επέμβαση καρδιάς

Χαμογελαστός, ήρεμος και σε πολύ καλή κατάσταση εμφανίζεται ο Μικ Τζάγκερστην πρώτη φωτογραφία που ο ίδιος δημοσίευσε στα social media, περίπου μία εβδομάδα μετά την επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά στην οποία υποβλήθηκε.

Ο 78χρονος αρχηγός των θρυλικών Rolling Stone αποδείχτηκε όχι μόνον…σκληρό καρύδι αλλά και εξαιρετικά τυχερός καθώς το σημαντικό πρόβλημα με την καρδιά του, το οποίο ανακάλυψε τυχαία, κατά την διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας, θα μπορούσε να του είχε στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

Ευτυχώς οι γιατροί του εντόπισαν το πρόβλημα εγκαίρως και τον έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο καθώς κάθε μέρα που περνούσε ο διάσημος τραγουδιστής διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο.

Η επέμβαση έγινε, και μάλιστα με μια σύγχρονη αναίμακτη μέθοδο, που λέγεται διαδερμική αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας, και ο διάσημος ασθενής επανήλθε πλήρως μέσα σε λίγες ημέρες.

Η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία που έβγαλε λίγες ημέρες μετά, με φόντο ένα καταπράσινο ανθισμένο τοπίο ευχαριστώντας τον κόσμο για το ενδιαφέρον και διαβεβαιώνοντάς τον πως είναι μια χαρά.

Και μπορεί η περιοδεία των Rolling Stones να αναβλήθηκε ωστόσο οι φίλοι και οι θαυμαστές του Μικ Τζάκερ είναι πλέον σίγουροι πως ο «γερόλυκος της ροκ» θα επανέλθει δριμύτερος στη σκηνή και μάλιστα πολύ σύντομα. Τώρα με την καινούργια…καρδιά άλλωστε, ποιος τον πιάνει…


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


JUKEbox LIve

Music, Culture, Radio

Current track
TITLE
ARTIST

Background