Θεσσαλονίκη: Έκθεση «Art Makes a Difference» στο Makedonia Palace

Written by on 19 Μαρτίου 2019

Μεταξύ των πέντε επιλεγμένων γλυπτών, στην έκθεση παρουσιάζεται το γλυπτό μεγάλων διαστάσεων, με τίτλο «LOVE ME», που δημιουργήθηκε ειδικά για το ξενοδοχείο.

Το Makedonia Palace Hotel σε συνεργασία με τον σύμβουλο τέχνης Θάνο Λούδο παρουσιάζει έκθεση έργων γλυπτικής του Στάθη Αλεξόπουλου με τίτλο «Art Makes a Difference», η οποία λαμβάνει χώρα στο κεντρικό λόμπυ του ξενοδοχείου μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Η έκθεση απευθύνεται τόσο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, όσο και στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και τα γλυπτά είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Ο Στάθης Αλεξόπουλος οικειοποιείται την τεχνική της μουμιοποίησης στην αρχαία Αίγυπτο για να ξανά προσδιορίσει τη φόρμα κρατώντας την αιχμάλωτη μέσα στο χρόνο. Τα έργα συνδέουν το παρελθόν με το παρόν φέρνοντας κοντά τις έννοιες του χρόνου και της τέχνης ενώ, τα περισσότερα από αυτά, χαρακτηρίζονται από κόμβους οι οποίοι διαμορφώνονται από τυλιγμένους ιμάντες που τα περιζώνουν.

Μεταξύ των πέντε επιλεγμένων γλυπτών, στην έκθεση παρουσιάζεται το γλυπτό μεγάλων διαστάσεων, με τίτλο «LOVE ME», που δημιουργήθηκε ειδικά για το ξενοδοχείο


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


radio JUKEbox

Music, Culture, Radio

Current track
TITLE
ARTIST

Background