Λαμία: Το Σάββατο «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας»

Written by on 16 Οκτωβρίου 2019

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνει στην πόλη της Λαμίας το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 ώρα 22:30, τη «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα», με τη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Λαμιέων.

Κύριος στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την Οδική Ασφάλεια, μέσω της ενημέρωσης, προάγοντας παράλληλα πολύτιμα μηνύματα στους οδηγούς, με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους, ότι «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί».

Η συγκεκριμένη δράση διεξάγεται με την υποστήριξη του Δικτύου Εθελοντών του Ινστιτούτου πανελλαδικά, με την αρωγή της Ελληνικής Αστυνομίας, τη συμβολή της Τροχαίας που διαθέτει τα αλκοολόμετρα , την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Λαμιεων, του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Λαμιεων, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Παραρτήματος Λαμίας αλλά και λοιπών φίλων και εθελοντών που με μεγάλη προθυμία συμμετέχουν αναλαμβάνοντας δράση στο κέντρο της πόλης με κύριο σκοπό την ενημέρωση και τον προβληματισμό.

Σε περίπτωση που θέλετε να βοηθήσετε ενεργά την υλοποίηση της «Ευρωπαϊκής Νύχτας Χωρίς Ατυχήματα», παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα 6936562240.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10:30 , όπου διάφοροι φορείς θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό και θα διενεργούν ενημερωτικά – εκπαιδευτικά αλκοοτέστ, προκειμένου να γίνει κατανοητό πως η κατανάλωση αλκοόλ επηρεάζει τα αντανακλαστικά των οδηγών και πως ο σεβασμός και η αγάπη στη ζωή μεταφράζεται σε υπευθυνότητα για τον οδηγό της παρέας.

Όλοι οι Λαμιώτες μεταδίδουν πανελλαδικά το μήνυμα της βραδιάς το οποίο είναι: «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας».


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background